Modernisering av automatiska dörrar

/AAES/SE/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/applications/automatic-doors/images/modernize-an-automatic-door-entrance.jpg

Automatiska dörrar välkomnar besökare, säkrar byggnaden och bevara inomhusklimatet. Moderniseringar och uppgraderingar för dessa dörrar är designade för att ytterligare förbättra säkerhet, trygghet, estetik och hållbarhet.

Säkerhet och inbrottsskydd i kombination med optimal estetik är mycket viktiga egenskaper för automatiska dörrar i detaljhandeln. Vi erbjuder moderniseringspaket som tillgodoser alla dessa behov.

Genom att installera ett moderniseringspaket slipper ni använda rullgaller under stängningstid, vilket innebär att era skyltfönster erbjuder full insyn även efter stängning. För att öka dörrens säkerhet och bekvämlighet erbjuder vi moderna automationslösningar som minskar tiden dörren står öppen samt onödiga öppningstider och förhindrar kollisioner. Förbättrade tätningar och borstlister gör era skjutdörrar tätare och mer energieffektiva för en bättre  miljö och ökad hållbarhet.