Automatiska entréer som del av stadsförnyelseprojekt

/global/scaled/4059x1766x76x623x1000x435/AAES-SE-case-studies-images-doncaster-transportation-4134x2756.jpg

Besökare som reser med populära Doncaster Transport Interchange uppskattar komforten, bekvämligheten och säkerheten med de automatiska skjutdörrarna som ASSA ABLOY Entrance Systems har installerat i bussterminalen.

Terminalen utgör en del av en integrerat transportnav som ger tillgång till Doncaster Frenchgate Shopping Centre, den största attraktionen i detta framgångsrika stadsförnyelseprojekt.

En huvudprioritering i projektets utformning var att tillhandahålla praktiska, säkra entréer för busspassagerare som bär med sig varor som köpts i köpcentrumet, samt möjliggör rullstolsanpassat tillträde till väntsalar. Dessutom behövs dörrarna för att ge energibesparingar för den klimatkontrollerade terminalbyggnaden och skydda passagerarna från både väder och trafikavgaser.

Transportexpertis

ASSA ABLOY Entrance Systems kunnande inom transporttillämpningar gjorde oss till en idealisk partner för Doncaster Transports Interchange-projekt. I samarbete med projektets konstruktörer beslutades att ASSA ABLOYS skjutdörrslösningar var den optimala lösningen för bussterminalen på grund av deras tillförlitlighet och säkerhet.

De rena linjerna i ASSA ABLOYS skjutdörrar kompletterade även andra delar av stadsförnyelseprojektet Frenchgate Centre, som omfattade en integrerad järnvägsstationen och besöksparkering till stadens närliggande centrum, förutom köpcentrumet.

Utvalda produkter

Läs mer om de produkter som används vid denna kundanläggning.

Automatiska dörrar