Sparar tid, energi och skyddar varor

/global/scaled/4608x2005x0x536x1000x435/AAES-SE-case-studies-images-DSV-Distribution-logistics-4608x3072px.jpg

För att öka energibesparing och förbättra arbetsmiljön samt skydda både människor och varor från vädret, valde DSV en dockningslösning från ASSA ABLOY Entrance Systems som kunde göra just detta.

När DSV flyttade verksamheten från två tidigare platser till en samlad ny plats i Landskrona, Sverige, valde de kompletta dockningsstationer från ASSA ABLOY Entrance Systems.

God tätning oavsett fordonets storlek

Tätningen aktiveras då fordon backat till och följer fordonets vertikala rörelser, vilket säkerställer god tätning och skydd vid lastning och lossning. Det fungerar lika bra om fordonet har låga eller höga sidor.

Säker och enkel dockning

Varje dockningsstation består av plattform med lastbrygga försedd med teleskoperande läpp, lasthusöverbyggnad med integrerad uppblåsbar vädertätning samt en elmanövrerad takskjutport. Tillsammans med ASSA ABLOY Dock-IN White & Red, som erbjuder ett visuellt mål, kan förarna backa till dockningsstationen på ett säkert och enkelt sätt.

Allt är sammanlänkat

Anläggningar för distribution och logistik kräver entréer som gör att allt händer på rätt tid och plats, vilket ger maximalt skydd för varor och människor.

Portar och styrenheter från ASSA ABLOY Entrance Systems har integrerats med DSV:s yard management system, som automatiskt dirigerar lastbilarna till lediga dockningsstationer. Portarna är inaktiva tills en lastbil närmar sig rätt lastbrygga. Systemet ger också information i realtid om vilka portar och lastbryggor som är i bruk.

Utvalda produkter

Läs mer om de produkter som används vid denna kundanläggning.

Industriportar

Dockningsutrustning