Söker du efter EM Entrematics produkter och tjänster?

Då har du kommit rätt

Våra automatiserade entrélösningar såsom skjutdörrsautomatiker, slagdörrsautomatiker, profilsystem och dörrstängare erbjuds nu genom varumärket ASSA ABLOY.

Business as usual. Och mer.

EM Entrematic har varit en del av koncernen ASSA ABLOY sedan 2003. Vi byter nu namn till ASSA ABLOY, och fortsätter att arbeta enbart med distributörer och återförsäljare. Nu med ett större sortiment.

Du kommer att få den support och service som du behöver. Vi kommer att ha samma närvaro och samma engagemang. Det är viktigt för oss att hålla vårt löfte till dig – att leverera produkter av hög kvalitet i rätt tid.

Produkter

Skjutdörrsautomatik

Skjutdörrsautomatik som kan monteras som enkel eller dubbelflyglig, vilket ger stora möjligheter till variation. Säkra och enkla att använda. De passar alla typer av entréer, allt från en enkel öppning och stängning till en hermetiskt tät dörr.
PSL100 ersätts av ASSA ABLOY SL510 och PSL150 ersätts av ASSA ABLOY SL500.

Läs mer om våra produkter
Webbshop för distributörer

Slagdörrsautomatik

Slagdörrar tar upp minimalt med plats men erbjuder en maximal dörröppning. De är den ideala lösningen för såväl nyinstallation som för utbyte av äldre enheter. Manuell öppning är möjlig vilket ger både ökad bekvämlighet och säkerhet. EMSW ersätts av ASSA ABLOY Powerswing. EMO ersätts av ASSA ABLOY SW100. PSW250 ersätts av ASSA ABLOY SW300.

Läs mer om våra produkter
Webbshop för distributörer

Nedladdningar

Här kan du ladda ner dokumentation för tidigare EM Entrematic-produkter, såsom användarmanualer, installationshandböcker, specifikationer och säljritningar.

Användarmanual

Installationshandbok

Säljritningar