Letar du efter produkter och tjänster från Crawford?

Då har du kommit rätt

När det gäller industriportar och dockningsutrustning erbjuds nu alla de produkter och tjänster du känner till under varumärket ASSA ABLOY, inklusive takskjutportar, dockningsutrustning, vikportar och snabbrullportar.

Din självklara partner

Vi är din självklara partner för entrélösningar och vi stöder dig hela vägen – från design och installation till modernisering och service – så att du får ett smidigt flöde av människor, gods och fordon genom dina portar.

Din verksamhet får en mängd fördelar genom samarbete med ASSA ABLOY Entrance Systems. Med oss drar du nytta av en global leverantörs styrka i kombination med den bekvämlighet och omsorg som erbjuds av vår lokala support.

Vår historia

Crawford började tillverka garageportar på 1950-talet och har sedan dess expanderat till industrisektorn. 1966 levererades de första industritakportarna i Sverige och efter detta började Crawford specialisera sig på dockningsutrustning, vikportar och snabbrullportar.

2011 förvärvades Cardo, moderbolag för både Crawford och Megadoor, av ASSA ABLOY. ASSA ABLOY Entrance Systems har samlat alla produkter och tjänster under samma varumärke, detta för att kunna sätta en ny standard när det gäller kundupplevelser. För dig innebär det att vi har samlat all kunskap och erfarenhet och fortfarande erbjuder överlägsna industriportar och dockningsutrustning liksom Megadoor dukvikportar. For att komplettera dina industriportar erbjuder vi också ett brett urval av automatiska dörrar och snabbrullportar liksom service.