Letar du efter produkter och tjänster från Besam?

Då har du kommit rätt

När det gäller automatiska dörrar erbjuds nu alla de produkter och tjänster du känner till under varumärket ASSA ABLOY, inklusive skjutportar, slagdörrar och karuselldörrar.

Din självklara partner

Vi är din självklara partner för entrélösningar och vi stöder dig hela vägen – från design och installation till modernisering och service – så att du får ett smidigt flöde av människor, gods och fordon genom dina portar.

Din verksamhet får en mängd fördelar genom samarbete med ASSA ABLOY Entrance Systems. Med oss drar du nytta av en global leverantörs styrka i kombination med den bekvämlighet och omsorg som erbjuds av vår lokala support.

Vår historia

Besam etablerades 1962 och utvecklade automatiska dörrar för vårdsektorn. 1970 utökades verksamheten med skjutdörrslösningar och 1985 kom en portfölj med karuselldörrar. När behovet av automatiska dörrar växte i branscher som transport och detaljhandel, expanderade Besam till flera marknader världen över.

Besam förvärvades av ASSA ABLOY 2002. ASSA ABLOY Entrance Systems har samlat alla produkter och tjänster under samma varumärke, detta för att kunna sätta en ny standard när det gäller kundupplevelser. För dig innebär det att vi har samlat all kunskap och erfarenhet och fortfarande erbjuder överlägsna automatiska dörrar. För att komplettera dina automatiska portar erbjuder vi också ett brett urval av industriportar, kommersiella portar, snabbrullportar och Megadoor vertikala dukvikportar, liksom dockningsutrustning och service.