Letar du efter produkter och tjänster från Albany?

Då har du kommit rätt

När det gäller snabbrullportar erbjuds nu alla de produkter och tjänster du känner till under varumärket ASSA ABLOY, inklusive renrumsportar, portar för tillverkningsindustrin, maskinskyddsportar och portar för tung industri.

Din självklara partner

Vi är din självklara partner för entrélösningar och vi stöder dig hela vägen – från design och installation till modernisering och service – så att du får ett smidigt flöde av människor, gods och fordon genom dina portar.

Din verksamhet får en mängd fördelar genom samarbete med ASSA ABLOY Entrance Systems. Med oss drar du nytta av en global leverantörs styrka i kombination med den bekvämlighet och omsorg som erbjuds av vår lokala support.

Vår historia

Nomafa, senare känt som Albany Door Systems, var pionjär och uppfinnare av snabbrullportarna, och uppfann den första snabbrullporten i tyg i Sverige 1968. Företaget växte internationellt och fortsatte att leverera portar för flera sektorer som gynnas av snabb öppning och stängning, exempelvis tillverkningsindustrin, gruvindustrin och renrum.

2012 förvärvades Albany av ASSA ABLOY. ASSA ABLOY Entrance Systems har samlat alla produkter och tjänster under samma varumärke, detta för att kunna sätta en ny standard när det gäller kundupplevelser. För dig innebär det att vi har samlat all kunskap och erfarenhet och fortfarande erbjuder överlägsna Albany snabbrullportar. För att komplettera dina snabbrullportar erbjuder vi också ett brett urval av automatiska dörrar, industriportar och Megadoor vertikala dukvikportar liksom dockningsutrustning och service.