Opening doors to business and life

En ingång för alla dina behov

Automatiska entrélösningar optimerar flöden av människor, varor, fordon och platser snabbt och effektivt. Vi skapar bekväma och förbättrade flöden i din verksamhet, genom att leverera automatiska entré-, port- och dörrlösningar för framsidan, baksidan och på insidan av byggnaden.

En ingång för alla dina behov

ASSA ABLOY Entrance Systems har ett brett utbud av produkter och tjänster, och du kan känna dig trygg i att använda oss som helhetsleverantör avseende samtliga dina behov inom automatiska entré- och portlösningar. Våra tjänster inkluderar support och rådgivning genom hela byggprocessen och dessutom underhåll & modernisering för fortsatt smidig drift av verksamheten.

Den perfekta lösningen för varje byggnad

Varje verksamhet har sina egna specifika utmaningar och krav. Dra fördel av vår erfarenhet och expertkunskap för att tillgodose dina specifika behov.

Arkitekt- & projekteringstjänster

Vi kan hjälpa dig att uppfylla dina unika projektkrav genom applikationsråd, BIM-ritningar, projekteringsstöd eller genom att ge inspiration till ditt projekt.

Hållbar design & teknologi

Automatiska dörrar har inbyggd energieffektivitet, vilket innebär att de alltid kommer att vara ett grönare alternativ än den manuella motsvarigheten. Vår kunskap och våra lösningar tar dig steget längre, och vi erbjuder dig gröna fördelar och besparingar utöver det vanliga. Läs mer på assaabloyentrance.com för mer information.

ASSA ABLOY Entrance Systems är en division inom ASSA ABLOY, världsledande inom accesslösningar.