Nyheter

Välkommen till vårt arkiv med nyheter och uppdateringar om vårt kompletta sortiment av automatiska entrélösningar.

Nyheter från ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige

Så lyckades DB Schenker spara 100 miljoner i energikostnader

Ingen onödig belysning, ventilationsfläktar som endast snurrar när de behövs, portar som inte är öppna i onödan, daglig drift- och larmövervakning, kontinuerlig energiuppföljning som engagerar ledning och medarbetare. Detta är delar av framgångsreceptet för DB Schenker som under en tioårsperiod har lyckats spara 100 miljoner kronor i energikostnader.

Arkitektutbildningar för att höja kunskapsnivån om entré- och portlösningar

Lunchutbildningar för föreskrivare för att höja kunskapsnivån om val av rätt dörr samt enklare BIM-objekt. Det var i korthet vad Christoffer Sundberg på White Arkitekter föreslog i sin motivering i frågetävlingen som vi anordnade i samband med julluncherna för arkitekter i December 2016. De tävlande skulle motivera hur vi på ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjälpa arkitekter och föreskrivare i sin vardag. Läs mer nedan om hur vi kommer att realisera dessa förslag framöver.

BREEAM Outstanding-certifierad kontorsbyggnad i Stockholm

För att uppfylla miljökraven för BREEAM Outstanding, vilket är den högsta certifieringsnivån, tvingades NCC att välja byggmaterial med stor omsorg, och endast arbeta med leverantörer som kunde leva upp till de högt satta miljökraven. NCC utmanade ASSA ABLOY Entrance Systems att leverera bästa möjliga entrélösningar för att minimera energiförbrukningen i den nya byggnaden på Torsplan 2 i Stockholm.

50-56 of 76

11 pages

... 6 7 8 9 10 ...