Beröringsfria öppna-knappar för maximal hygienkontroll

/global/scaled/1200x571x0x0x760x-1/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-add-ons-t-switch-15-T-switch-15-hygiene.jpg

I tider när hygienkontroll är av största vikt finns det flera förebyggande åtgärder att vidta för att minimera risken för bakteriell spridning i fastigheter. Det kan bland annat vara att installera beröringsfria öppna-knappar, automatisera manuella dörrar och säkerställa att alla automatiska dörrar regelbundet servas.

I områden med stora personflöden används handtag och tryckknappar konstant för att passera dörrar. Att eliminera detta behov reducerar avsevärt risken för smittspridning mellan anställda, kunder, patienter och besökare. Med ASSA ABLOY T Switch 15 aktiveras den automatiska dörren istället helt och hållet med beröringsfri teknik  det perfekta valet för maximal hygienkontroll. Den beröringsfria öppna-knappen gör dessutom dörröppningen mycket enkel eftersom ingen kontakt eller kraft behövs, vilket gynnar äldre och personer med nedsatt rörlighet.

Beröringsfria dörrmiljöer är redan en självklarhet inom sjukvården och i laboratorie-miljöer för att förhindra spridning av bakterier och partiklar. Men lösningen passar lika bra till exempelvis kontorsutrymmen, offentliga toaletter, gemensamma duschutrymmen, på flygplatser, i köks- och restaurangmiljöer och för andra invändiga dörrmiljöer.

Hygienpaket i flera olika varianter
Har man manuella dörrar i sin byggnad som ofta används erbjuder vi flera prisvärda paket för att snabbt och enkelt automatisera dessa. Dörrmiljön utrustas då med en dörrautomatik med en beröringsfri öppna-knapp på var sida om dörren samt närvarosensorer beroende på personflöde och miljö. Att gå från manuella till automatiska dörrar är ett enkelt sätt som ger stor effekt när det gäller att minimera risken för smittspridning och öka hygienkontrollen genom hela byggnaden.

Viktigt med service
I dessa svåra tider är det även mer nödvändigt än någonsin att serva, underhålla och modernisera sina automatiska dörrar för att säkerställa att de håller högsta funktion. Våra servicetekniker finns alltid i närheten och är utrustade med reservdelar och det tekniska kunnande som krävs för att serva dina automatiska dörrar från både ASSA ABLOY Entrance Systems och andra varumärken. Här kan du läsa mer om vårt serviceerbjudande.

Kontakta oss i dag för att ta reda på hur vi kan stötta din verksamhet!