Information angående covid-19/corona

Vi på ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige tar den senaste tidens utbrott av covid-19/corona på största allvar. Vi följer kontinuerligt utvecklingen och anpassar oss till de råd och riktlinjer som kommer från regeringen och myndigheterna i Sverige.

Vår personal blir också löpande informerad om de omfattande interna åtgärder vi tar för att skydda oss själva, våra kunder och våra leverantörer. Så långt det går försöker vi upprätthålla normal drift och funktion i våra projekt och vi informerar även kontinuerligt både kunder och leverantörer om eventuella avsteg. Våra fabriker fortsätter producera och vi levererar och installerar produkter enligt precis samma säkerhets- och kvalitetskrav som vanligt. Vår serviceorganisation finns också tillgänglig för att hålla samtliga kunders kärnverksamhet igång, utan avbrott eller störningar.

Har du frågor om vår hantering av covid-19/corona använder du samma kontaktväg som vanligt, alternativt hittar du lämpliga kontaktuppgifter här.

Genom att klicka här kan du också läsa mer om hur ASSA ABLOY Entrance Systems-divisionen hanterar den pågående situationen kring covid-19/corona.