Snart dags för Arkitektinfos julevent

/AAES/SE/News/IMG_0448.JPEG

ASSA ABLOY Entrance Systems kommer återigen vara med och arrangera årets julevent för arkitekter i Stockholm, Malmö och Göteborg. Tillsammans med sju andra företag hälsar vi 2 000 arkitekter och tekniska konsulter välkomna till denna trevliga tradition. På plats får du ta del av heta produkter, roliga tävlingar och massa nyttig information kring hur vi hjälper arkitekter i vardagen.

I år arrangeras Arkitektinfos julevent den 26 och 27 november på Scandic Haymarket i Stockholm, den 3 december på Scandic Triangeln i Malmö samt den 4 och 5 december på Scandic Crown i Göteborg.

Bokningen för årets julevent är nu i full gång och endast ett fåtal platser finns kvar i Göteborg och Malmö (Stockholm är fullt). Har du deltagit tidigare bör du ha fått ett mail med en inbjudan till registreringen.

Har du inte deltagit tidigare eller inte fått lösenordet till årets bokning? Skicka då ett mail till vår arkitektkontakt Micael Palm!

Hoppas vi ses på plats!

Varje entré har betydelse

Alla projekt har sina egna unika utmaningar. Vi har arbetat i många projekt och hjälpt beslutsfattare att hitta rätt lösningar.