Grattis till vinnaren i arkitekttävlingen!

/global/scaled/1274x553x7x203x1000x435/AAES-SE-about-us-news-images-bild-arkitektluncher-2017_2.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems var återigen med och arrangerade årets julluncher för arkitekter 2017 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tillsammans med sju andra företag hälsade vi över 2000 arkitekter och tekniska konsulter välkomna till denna trevliga tradition. Vi visade upp produktnyheter och informerade om hur vi hjälper arkitekter i vardagen.

Traditionsenligt anordnades en samordnad tävling för samtliga deltagare. Även vi på ASSA ABLOY Entrance hade egen en tävling för deltagarna och bad om kreativa idéer och förslag på hur vi kan bli som företag kan bli ännu bättre på att hjälpa arkitekter och föreskrivande led i vardagen. Vi vill tacka så mycket för alla bidrag och har nu korat en värdig vinnare. Vinnaren hade rätt på samtliga kryssfrågor och föreslog även följande.

- Jag skulle uppskatta ett nära gränssnitt mellan entrédörrar/system och beslagning. Beslagning är ett naturligt nästa steg efter att man som arkitekt har valt öppningstyp. Det skulle vara oerhört bra med beslagningsförslag eller utgångspunkt på beslagning som är vanlig till respektive system.

Grattis Jenny som är vinnaren i arkitekttävlingen!

Det var den vinnande motiveringen som Jenny K Lindberg på Johan Skoog Arkitektkontor AB skickade in om hur vi på ASSA ABLOY Entrance Systems bättre kan hjälpa arkitekter vid projektering. Jenny vinner en hotellnatt på Scandic Haymarket i Stockholm.

- Inom ASSA ABLOY-gruppen är det ASSA som säljer lås och beslag, och vi på Entrance Systems som säljer dörrautomatiken och dörrarna. Vi försöker hålla en nära dialog mellan divisionerna inom ASSA ABLOY-koncernen, men vi kan helt klart bli bättre på att samarbeta för att ytterligare hjälpa våra kunder, säger Micael Palm Specification Leader på ASSA ABLOY Entrance Systems.

Vi kommer att ta detta tävlingsbidrag och sunda förslag i beaktande för att ytterligare göra det enkelt och smidigt för arkitekter att jobba med oss. Vi ber att få återkomma med information om hur detta arbete fortskrider.

Läs mer om vår arkitekt- och projekteringssupport och ta del av BIM-obiekt här>>