Ny ASSA ABLOY RD100 karuselldörr med assisterad öppning

/AAES/SE/about-us/news/images/Besam%20RD100-first_page_portlet_banner_SE_1000x435px.jpg

Det senaste tillskottet i familjen karuselldörrar av typen ASSA ABLOY RD100, är en manuellt manövrerad snurrdörr med servoassistans. Med ett enkelt tryck börjar karuselldörren snurra, och därefter anpassar RD100 takten till användaren, vilket ger ökad komfort och minskad energiförbrukning.

Din verksamhet har unika behov och ASSA ABLOYS utbud av karuselldörrar har alternativ för att passa olika krav och önskemål. Hitta rätt typ av snurrdörr för din gångtrafik och ditt affärssegment, och anpassa utifrån olika valmöjligheter och funktioner för att hitta bästa entrélösning för ditt företag.  

Parkeringslägen ökar bekvämligheten och minskar energiförbrukningen

ASSA ABLOY Entrance Systems introducerar ASSA ABLOY RD100 Power Assist - den nya manuellt manövrerade snurrdörren med servoassistans – erbjuder ett utmärkt, energibesparande alternativ inom ASSA ABLOYS svängdörrsutbud. Offentliga eller privata verksamheter med kontor behöver en ingång som är estetiskt tilltalande och lever upp till flödet av människor som passerar in och ut. Ett enkelt tryck är allt som behövs för att starta karuselldörren, därefter anpassar RD100 takten till användaren. Funktioner som återgång till viloläge alternativt till fast parkeringsläge, medför att vind och ovälkomna djur håller sig borta, och säkerställer att snurrdörren alltid är i perfekt läge för nästa användare.

Utforska det breda utbudet av karuselldörrar

ASSA ABLOY RD100 innehåller ett bredd utbud av automatiska karuselldörrar. Utbudet spänner från den helautomatiska kompakta karuselldörren som passar för det större företaget med möjligheter till accesskontroll. Den eleganta helglasade snurrdörren passar utrymmen med behov av en större automatisk entré utan att kompromissa på varken design eller funktionalitet. Utbudet inkluderar dessutom snurrdörrar med hög kapacitet som enkelt och säkert tillgänglighet för livliga folkmassor. Det breda urvalet av snurrdörrar ger dig möjlighet att hitta den perfekta entrélösningen. Läs mer om RD100 och det kompletta utbudet av ASSA ABLOY karuselldörrar.