Nya ASSA ABLOY OH1042S – den snabbgående takskjutporten

/AAES/SE/about-us/news/images/snabbgaende-takskjutport-oh1042s.jpg

Idag lanserar vi ASSA ABLOY OH1042S, en helt ny snabbgående takskjutport som är fyra gånger snabbare än sina föregångare. Takskjutportens öppningshastighet är nämligen en meter per sekund. Men snabbheten är inte allt vad denna port har att erbjuda. Vår forsknings & utvecklingsavdelning har sett till att porten är framtidssäkrad för att kunna tillgodose olika och föränderliga behov för just din verksamhet.

"Vi är oerhört exalterade över lanseringen av nya ASSA ABLOY OH1042S", säger Kaj Søndergaard, produktchef för industriportar på ASSA ABLOY Entrance Systems. "Vi tillgodoser inte bara marknadens behov, utan vi driver också på den uppfinningsrikedom och innovation som vi är kända för på ASSA ABLOY."

Håller driftskostnaderna nere

Takskjutportens snabbhet bidrar till att minska kollisionsrisken, säkrar upp bibehållen inomhustemperatur, och reducerar drag och damm. Dessutom har den nya snabbgående takskjutporten en ljusridå som gör att dörren stoppas omedelbart innan den kolliderar med någon form av hinder. Porten minskar också energiförbrukningen och koldioxidutsläppen samtidigt som den håller driftskostnaderna nere för verksamheten.

ASSA ABLOY OH1042S förbättrar arbetsmiljön, uppmuntrar till ökad produktivitet - och ger sinnesfrid. Den är, som ASSA ABLOY Entrance Systems löfte till marknaden, en komplett portlösning.

Är du nyfiken på att höra mer om den snabbgående takskjutporten. Kontakta vår försäljningsavdelning>>