Lunch’n’learn - utbildning för arkitekter

/global/scaled/2294x1000x0x0x1000x435/AAES-SE-about-us-news-images-BSK_Arkitekter_utbildning_portar_dorrar_sjukvarden2.jpg

Vi på ASSA ABLOY Entrance Systems träffar och pratar dagligen med arkitekter och tekniska konsulter för att diskutera kommande byggprojekt. Vi vill gärna dela med oss av all den kunskap vi besitter om hur dörrar och portar faktiskt inverkar på en byggnads hållbarhet, energioptimering, säkerhet, produktion, bekvämlighet och inte minst på det estetiska intrycket. Därför erbjuder vi lunch'n'learn på ditt arkitektkontor!

Vi delar med oss av kunskap dels genom ASSA ABLOY Entrance Systems arktitektsupport, dels i våra personliga möten och inte minst genom så kallade lunch’n’learn där vi för en större grupp berättar och diskuterar en frågeställning som just nu är aktuell för dig och dina kollegor. Har ni tur tar vi med oss lunch eller fika till alla :D

Ett exempel är BSK Arkitekter som vi nyligen fick förtroende och äran att besöka för att berätta om automatiska dörrlösningar i vård- och sjukhusmiljöer. BSK Arkitekter har flera pågående vårdbyggnadsprojekt och under dragningen ställde publiken många frågor. Vi uppskattar såklart en frågvis skara åhörare!

Är du intresserad av att vi delar med oss av vår kunskap till dig och dina medarbetare, vänligen kontakta vår arkitektsupport.