Du har väl inte missat nya Besam SL500-serien?

/global/scaled/999x433x0x0x999x434/AAES-SE-about-us-news-images-BesamSL500SL_ASSA_ABLOY_Entrance_Systems.jpg

Revolutionerande och miljömedveten mångsidighet som passar både små och stora budgetar – Besams nya SL500-serie kan anpassas till just dina behov.

Istället för att betala för funktioner som du inte behöver, vilket ofta är fallet med standardiserade lösningar som finns på marknaden i dag, så lanserar nu ASSA ABLOY Entrance Systems sin nya Besam SL500-serie som innefattar Besam SL500, den extra tunna Besam SL500 SL och Besam SL500 T med teleskopfunktion. Vad är fördelen med de olika modellerna?

Besam SL500 - estetiskt tilltalande 

Besam SL500 är estetiskt tilltalande utan att kompromissa när det gäller prestanda. Den smarta programväljaren, som även har en diod för att hålla koll på underhållet, är gjord i en diskret och attraktiv design. Precis som all Besams dörrautomatik kan Besams SL500-serie anpassas till en mängd önskemål. Drivsystemets egenskaper och möjligheter till uppgraderingar kombinerat med en enorm mängd möjligheter till olika profilsystem och varianter av glas, låter dig välja en tilltalande dörrautomatik som är idealisk för din verksamhet och för flödet av människor in och ut ur lokalerna. 

Besam SL500 SL - Tunt system med bred prestanda 

När utseendet på din entré är extra viktigt, till exempel glasdörrar på moderna hus, är Besams SL500 SL-system det perfekta valet. Med en smal höjd på bara 100 millimeter på överkantens automatik, passar systemet in perfekt utan att distrahera från fasadens uttryck och utan att kompromissa med prestanda.

Besam SL500 T - Maximerar utrymmet 

För trånga korridorer eller smala entréer som behöver utnyttja utrymmet maximalt, är den teleskopiska modellen Besam SL500 T det perfekta valet. Systemet utnyttjar den existerande öppningens bredd maximalt och kan göra en vanligtvis trång entre till en rymlig entré. Besam SL500 T finns tillgänglig både som enkeldörr och dubbeldörrssystem. Modellen har även en unik lösning som innebär att du kan låsa alla dörrarna samtidigt när du vill, för att ge högsta möjliga säkerhet.

Dessutom har samtliga Besams SL500-system bland annat följande funktioner: 

  • Flexibel öppningsbredd
  • Inställningsbar tid för hur länge dörren ska vara öppen när den öppnats
  • Miljövänlig styrning
  • Intelligent låsstyrning.

Dörrautomatiken kan dessutom uppdateras efterhand om dina krav på entrén ändras.

Besam SL500 – en säker entré 

Besams SL500-system ger dig kontrollen dygnet runt över vilka som har tillgång till lokalen – vilket skyddar både din personal och de fysiska värdena i lokalen. Genom att använda en rad olika låsfunktioner kan ASSA ABLOY Entrance Systems säkra din entré. Det finns också en aktiv låsfunktion som kan aktiveras, vilket låter personer gå ut genom dörren men nekar dem att gå in igen efter att dörren stängts, vilket till exempel passar bra för en butik under stängningsdags.

Skydd mot skador 

Personlig säkerhet i och runt dina entréer är av yttersta vikt, och Besams SL500-system möter alla internationella säkerhetskrav som finns i dag. SL500-serien, är precis som alla andra ASSA ABLOY Entrances Systems produkter och system, skapad med personlig säkerhet i fokus. Systemens egenskaper gör det även möjligt att uppgradera med extra säkerhetsfunktioner efter att systemet installerats. 

Hjälp och service på dina produkter och system 

ASSA ABLOY Entrance Systems har kunskapen, erfarenheten och expertisen att hjälpa dig och ge dig råd att planera dina entréer från ritbordet till budgetering. Vi kan installera och ge service och förebyggande underhåll på existerande dörrautomatik och portsystem för hela ditt hus. Kontakta oss för att köpa eller få mer information alternativt surfa runt på vår hemsida för mer information.