ASSA ABLOY Entrance Systems lanserar ny hemsida

/global/scaled/1437x624x0x35x1000x435/AAES-SE-about-us-news-images-Ny_webb.jpg

Nu finns alla Entrance Systems produkter och tjänster samlade på en hemsida – där hittar du allt från nyheter, produkter, tjänster till support.

Från och med september i år finns alla ASSA ABLOY Entrance Systems produkter och tjänster samlade på nya hemsidan www.assaabloyentrance.se. Oavsett om du letar information om dörrautomatik av Besam-modeller, industriportar och dockningslösningar av Crawford-modell eller högresterande snabbrullportar av Albany-modell så hittar du snabbt det du söker på nya hemsidan.

– Vi underlättar informationsökning och att hitta oss på en samlad plats istället för via våra olika varumärkens hemsidor, säger Magnus Zygmunt som är affärsutvecklare på ASSA ABLOY Entrance Systems.
Hemsidan är även byggd på en ny teknisk plattform som är responsiv, det vill säga att den är lika lättmanövrerad och hanterbar oavsett om du besöker den via en dator, en mobiltelefon eller en surfplatta.

– Navigeringen på sidan är enkel. Du kommer snabbt dit du ska, oavsett om du söker efter referenser på tidigare projekt som vi arbetat med, söker specifikationer för en specifik produkt, eller behöver support för en produkt. Vi har nu även ett enda gemensamt telefonnummer för alla ASSA ABLOY Entrance Systems produkter och tjänster, säger Magnus Zygmunt.

En annan nyhet med hemsidan är en ny samlad service till arkitekter på hemsidan. Förutom support finns BIM-objekt för våra produkter att ladda ner och använda i ritningar. Det är lättåtkomligt att testa och se vilka Entrance Systems-produkter som passar i vilka ritningar. 

För kunder som är intresserade av varumärkena eller tjänsterna blir det nu även lättare att jämföra till exempel en AAES Albany-modell med en AAES Crawford-modell.

– Den feedback vi hunnit få från kunder är att de tycker att det är bra att allt som gäller ASSA ABLOY Entrance Systems är samlat på en sida. Det underlättar för dem när de ska hitta lösningar, oavsett om det gäller exempelvis ett sjukhus eller ett centrallager, säger Magnus Zygmunt.