Arkitekter mötte företag på populär jultradition

/global/scaled/4485x1949x0x325x1000x435/AAES-SE-about-us-news-images-arkitekt_jullunch_2015_assa_abloy_entrance_systems.jpg

På årets traditionella jullunch fick arkitekter möta nya produkter från bland andra ASSA ABLOY Entrance Systems. I år presenterade dessutom Entrance Systems sin nya arkitektsupport.

Varje år arrangeras välbesökta julluncher för arkitekter, föreskrivare och projektledare i Stockholm, Göteborg och Malmö - en tradition som funnits i över 25 år.

I en utställning presenteras årets produktnyheter, och gästerna deltog i frågesporter med fina priser. De kunde ställa frågor och diskutera produkter och lösningar innan träffen avslutades med ett stort julbord. Jullunchen är ett mycket omtyckt sätt att hålla sig informerad och träffa branschkollegor och totalt på alla julluncher blir det omkring 2000 gäster varje år.

– De två första julluncherna hölls i Stockholm, sedan reste vi vidare till Göteborg och Malmö och höll luncher där. Det var full fart i montern runt AAES produkter och tjänster, säger Micael Palm som är ansvarig för föreskrivande led på ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige.

På årets julluncher för arkitekter presenterade ASSA ABLOY Entrance Systems bland annat sin nya arkitektsupport via nya hemsidan www.assaabloyentrance.se och mailadressen arkitektsupport.se@assaabloy.com.

– Det blir som en gräddfil in för arkitekter, de kommer i kontakt med mig direkt via sidan och kan snabbare få hjälp med frågor och problem oavsett vilka produkter det gäller inom ASSA ABLOY Entrance Systems. Det kan vara dörrautomatik, snabbrullportar, eller lösningar för industrier som takskjutportar och dockningssystem, säger Micael Palm.

Jullunchen fungerar även som mötesplats arkitekterna emellan, där de kan diskutera projekt och nya produkter. Arkitekterna vet vad som gäller i framtiden med teknik och lösningar och har ett viktigt samarbete med AAES.

– Det är sällan som man får träffa så många arkitekter och föreskrivna på samma ställe. Biljetterna till julluncherna tog slut på tre timmar när de släpptes i år. Det är ett jätteroligt evenemang och jag ser fram emot att planera och arrangera nästa års julluncher, säger Micael Palm.