Kompletta entrélösningar för transporter

/AAES/SE/solutions-and-applications/transportation/images/AAES-solutions-applications-transportation-1000x435.jpg

Flytta mer än bara människor och saker och spara tid med hjälp av vår kompletta utbud av automatiska entréer, specialdesignade för transporter.

ASSA ABLOY Entrance Systems kompletta produktportfölj innefattar effektiva lösningar för alla behov och alla entréer inom transportbranschen.

Vare sig det handlar om Iånga transporter eller vanlig, daglig jobbpendling är timingen avgörande och viktig för affärerna. Att komma för sent är inte ett alternativ för resenärer eller kunder som räknar med era tjänster, därför är det av yttersta vikt att optimera entréflödena och säkerställa optimala prestanda i alla situationer.

Vare sig det gäller främre entrén, personalingången, en säkerhetszon eller för att släppa in fordon och gods – vi har lösningarna och produkterna som bidrar till säker, trygg och bekväm åtkomst. ASSA ABLOY Entrance Systems erbjuder automatiska dörrar, avgångs/ankomsts-grindar, dörrar som avskiljer säkerhetszoner samt industriportar och snabbrullportar för internt och externt bruk – alla produkter som kan krävas för fram- och baksidor samt interiört i byggnader.

En värld i rörelse

Branschen står inför nya och framväxande utmaningar i en globaliserad värld där människors ökade rörlighet och samhällets behov att skydda sig mot aktivism och aggression dramatiskt ändrar behov och prioriteringar. Vår ekonomi och nationella tillväxt blir mer och mer synonym med transporteffektivitet och logistik, vilket ställer nya krav på såväl resenärer som de miljontals människor som för närvarande arbetar med transportrelaterade arbetsuppgifter. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade lösningar för entrésystem och hur vi kan tillämpa dem i din butik.

För flygplatshangarportar, se avsnittet Flygindustri.