Kompletta lösningar för tillverkningsindustrin

Vårt kompletta sortiment av entrélösningar med hög prestanda är byggt för att hålla och uppfyller standarder för de mest komplexa tillverkningsprocesserna, från kemiska och fysiska till montering och förpackning.

Alla våra automatiska portar har många anpassningsmöjligheter, från konfiguration och inställningar till färg, storlek och en rad olika tillbehör.

Om du behöver hjälp med att hitta de bästa automatiska entrélösningarna för din anläggning finns vår kunniga personal här för att hjälpa dig med ditt projekt.

Allmän tillverkning

Separera områden och kontrollera flödet av varor, människor och fordon i hela din anläggning med våra snabbgående interna och externa portar samt dockningslösningar.

Fordonsindustrin

Våra lösningar uppfyller alla behov för fordonsentréer och hjälper dig att hålla produktionslinjen i rörelse, från maskinskydd till inner- och ytterdörrar med hög hastighet.

Kontrollerad miljö 

Minimera kontaminationsrisken och ha full kontroll över inomhusmiljön med våra renrums- och snabbrullportar.

Mat och dryck

När höga hälso- och säkerhetsstandarder är verksamhetskritiska hjälper våra hygienportar till att upprätthålla temperaturerna och hålla produktionen på rätt spår.