Kompletta entré- och portlösningar för tillverkningsindustrin

/global/scaled/2000x870x0x349x1000x435/AAES-SE-solutions-and-applications-manufacturing-images-Interior door RR300_0012.jpg

Använd våra automatiska entréer och portar för att separera miljöer över hela anläggningen, minimera föroreningsrisker, upprätthålla temperaturer och skydda livsmedelsprodukter i kalla förvaringsutrymmen och skydda personal och utrustning i högtrafikerade områden.

Vårt kompletta produktsortiment omfattar specialiserade alternativ för att uppfylla alla entrébehov för framsida, baksida och inre passager i alla tillverkningsanläggningar. Våra automatiska dörrar inkluderar slagdörrslösningar, skjutdörrar och karuselldörrar för ett jämnt flöde av människor. Industriportarna och dockningsutrustningarna har överlägsna vädertätningar, automatiserade lyftar och bryggor för bästa bekvämlighet. Snabbrullportarna ger blixtsnabb öppning och stängning för att säkerställa ett jämnt flöde av varor.

Minska energikostnaderna

Alla våra produkter ger betydande energibesparingar. Tätning minskar luftinfiltration och isoleringsfunktioner erbjuder ytterligare miljökontroll. Fördelarna med automation, som innebär ett säkert och enkelt flöde av fordon, varor och människor, gör våra entrélösningar idealiska för att minska de höga energikostnader som hör samman med stora tillverkningsanläggningar.

ASSA ABLOY Entrance Systems erbjuder också underhålls- och moderniseringstjänster i världsklass. Vår stora erfarenhet av respektive produktområde garanterar hög kvalitet, ovärderlig teknisk expertis och en stark närvaro i alla större regioner i världen. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade lösningar för entrésystem och hur vi kan tillämpa dem i er tillverkningsanläggning.