Kompletta entré- och portlösningar för sjukvården

/AAES/SE/solutions-and-applications/healthcare/images/AAES-solutions-applications-healthcare-1000x435.jpg

Ge era entréer och automatiska dörrar ett friskhetsintyg genom att använda våra produkter. Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar för er huvudentré, infektionskliniken, kirurgiavdelningen, röntgenmottagningen, operationssalarna, köksytorna, akutmottagningen och mycket mer.

För att kunna möta alla utmaningar för entrélösningar inom vården krävs en komplett partner som ASSA ABLOY Entrance Systems, som har lång erfarenhet och en bred produktportfölj med automatiska dörrar, industriportar, docknigsutrustningar och snabbrullportar.

Huvudentrén, infektionskliniken, kirurgiavdelningen, röntgenmottagningen, operationssalarna, köksområdena och akutmottagningen har alla entréer, men kraven på dem skiljer sig åt. Det är därför varje sjukhus och vårdcentral kräver skräddarsydda lösningar för varje plats. ASSA ABLOY Entrance Systems ger ökad bekvämlighet, trygghet och säkerhet för personalen, för personer med rörlighets eller sensoriska funktionsnedsättningar, och viktigast av allt – att spara sekunder räddar liv.

I en tid av ökad medvetenhet om infektionssjukdomar och farliga biologiska material, bidrar våra produkter till att upprätthålla och öka säkerheten när känsliga områden som operationssalar, infektionsavdelningar och liknande behöver isoleras. Högkvalitativa automatiska entrélösningar kan bidra till att minska kostnaderna, spara energi och förebygga skador på dörrar och annan utrustning, samtidigt som de förbättrar den interna logistiken och underlättar arbetet för alla användare.

Applikationsexpertis runt om i världen

Tillförlitliga produkter, kontinuerlig utveckling och banbrytande underhållsprogram gör ASSA ABLOY Entrance Systems den ledande globala leverantören av entrélösningar till vårdsektorn. Vår produktportfölj erbjuder produkter och lösningar globalt, men vår synvinkel är alltid lokal för varje enskild tillämpning. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade entrélösningar och hur vi kan tillämpa dem i er vårdanläggning.