Kompletta entré- och portlösningar för gruvdrift

/AAES/SE/solutions-and-applications/mining/images/AAES-solutions-applications-mining-1000x435.jpg

Tuffa förhållanden kräver starka entréer. Oavsett storlek, och hur höga kraven än är, kan vi förse er med produkter som klarar praktiskt taget alla öppningar, inklusive lastbilsverkstäder, fordonstvättar och underhållsanläggningar.

Tillsammans erbjuder vi stor erfarenhet av automatiska gruvportar. Vi har framgångsrikt tillhandahållit dörrar till gruvindustrin, från Svalbard i Arktis till de torra slätterna i Atacamaöknen i Chile. Robust design och hög kvalitet har varit garanter för pålitliga, långvariga resultat.

Lämpliga för extrema storlekar och tuffa förhållanden

Våra hangarportar är bäst lämpade för extrema storlekar och extremt tuffa förhållanden och våra snabbrullportar är bäst lämpade för snabba öppningscykler och höga hastigheter under extremt tuffa förhållanden. Båda produkterna klarar praktiskt taget alla öppningar i gruvtillämpningar: lastbilsverkstäder, fordonstvättar och underhållsanläggningar.

Vi erbjuder även tjänster i världsklass och teknisk erfarenhet och har försäljnings- och servicekontor som finns i alla större gruvregioner i världen. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade entrélösningar och hur vi kan tillämpa dem i er gruvanläggning.