Kompletta entré- och portlösningar för flygindustrin

/AAES/SE/solutions-and-applications/aviation/images/AAES-solutions-applications-aviation-1000x435.jpg

Entréerna måste alltid klara utmaningarna med stora öppningar, exponering för höga vindlaster och tuffa miljöer. Våra hangarportar är ett utmärkt val för nya portinstallationer och för att förnya äldre hangarer.

Våra hangarportar är särskilt lämpliga för flygplanshangarer samt för varvsanläggningar och hårda kustmiljöer. Tack vare dess unika design och struktur är hangarporten extremt vindtålig. Säkerhetsnivån är hög för att uppfylla säkerhetskraven för storskalig tillverkning och den har ett inbyggt övervakningssystem och dörrspärrar för hög säkerhet.

Eftersom våra hangarportar är konstruerade med få rörliga delar, kräver de mycket lite underhåll. Det finns nästan inga gränser för storlek eller konfiguration. I lösningar med flera portar är dagsljusinsläppet obegränsat.

Överlägsna öppningslösningar för flygplanshangarportar

Vår lösning är inte bara det bästa valet för nya portinstallationer i hangarer. Det är också det bästa sättet att modernisera äldre hangarer och se till att deras portförslutningarna uppfyller de stränga kraven i FAA- och EASA-reglerna.

I många fall kan man, genom att lägga till en förlängning på framsidan av hangaren, möjliggöra mottagning av större flygplan, något som kan generera extra inäkter och snabbare avkastning på investeringen.

Arkitektur och teknisk support

ASSA ABLOY Entrance Systems hangarportar, har ett minimalt fotavtryck och en flexibel konstruktion som tillåter både specialutformade hangarer och ett estetiskt tilltalande utseende. De är enkla att integrera i designprocessen, oavsett om det handlar om en nyinstallation eller renovering. Våra skickliga tekniker är redo att stödja dig redan från början av samrådsprocessen och kan ge en mängd information som kan påskynda arbetet.

Portens kompakta design och den låga vikten på byggkonstruktion och fundament gör den enkel att integrera i designprocessen och lätt och snabb att installera. Den innovativa designen bidrar inte bara till långsiktig tillförlitlighet, utan också till flexibilitet och återanvändbarhet i tillfälliga installationer som kräver efterföljande nedmontering.

Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av hangarportar och hur de kan bidra till din verksamhet.