Lösningar för alla entréer på stora distributionscenter

ASSA ABLOY Entrance Systems har ett komplett utbud av entréer för industri, gångtrafik och fordon. Så du kan vara säker på att entréerna i ditt distributions- och logistikcenter gör det möjligt för personal och fordon att komma och gå under hela arbetsdagen och ser till att flödet av varor som levereras och distribueras alltid flyter smidigt.

Referenser

Se hur våra spännande distributions- och logistikkunder har samarbetat med ASSA ABLOY för att hitta lösningar för sina byggnader här.

En betrodd partner för entrélösningar

ASSA ABLOY Entrance Systems är inriktat på att arbeta tillsammans med distributions- och logistikföretag för att tillhandahålla kompletta entrélösningar för distributionscenter.

Med expertkunskap och innovativa produkter som förbättrar flödet i hela byggnaden är vi unikt positionerade att ge dig råd om de lösningar som är bäst lämpade för din anläggning.

 

Service

Ett serviceavtal hos ASSA ABLOY säkerställer tillförlitlig, säker och hållbar drift av alla entréer som omfattas av avtalet. Klicka här och läs om våra tre täckningsnivåer för serviceavtal.

Ingår i alla paket

  • 1–4 schemalagda underhållsbesök per år
  • Prioriterad hotlinetjänst 24/7 med snabb respons
  • Säkerhet, efterlevnad och kvalitetskontroller
  • Dokumentationsrapporter på plats