Lösningar som förbättrar effektiviteten vid paketdistributionscenter

ASSA ABLOY Entrance Systems erbjuder en mängd entréer som är designade för att göra driften smidigare. Från kuddtätning för skåpbilar som är speciellt utvecklade för att öka lastningskapaciteten vid paketdistributionscenter till välplacerade takskjutportar och snabbrullportar som separerar miljöerna och säkrar lagerbyggnaden.

Referenser

Se hur våra spännande distributions- och logistikkunder har samarbetat med ASSA ABLOY för att hitta lösningar för sina byggnader här.

En betrodd partner för entrélösningar

ASSA ABLOY Entrance Systems är inriktat på att arbeta tillsammans med distributions- och logistikföretag för att tillhandahålla kompletta entrélösningar för distributionscenter.

Med expertkunskap och innovativa produkter som förbättrar flödet i hela byggnaden är vi unikt positionerade att ge dig råd om de lösningar som är bäst lämpade för din anläggning.

 

Service

Ett serviceavtal hos ASSA ABLOY säkerställer tillförlitlig, säker och hållbar drift av alla entréer som omfattas av avtalet. Klicka här och läs om våra tre täckningsnivåer för serviceavtal.

Ingår i alla paket

  • 1–4 schemalagda underhållsbesök per år
  • Prioriterad hotlinetjänst 24/7 med snabb respons
  • Säkerhet, efterlevnad och kvalitetskontroller
  • Dokumentationsrapporter på plats