Byggnaden måste leva upp till företagets operativa krav

Ett nytt distributionscenter måste uppfylla kraven från människorna som ska använda det. Och det måste vara hållbart och klara regelkraven så att utvecklarna får bra avkastning på sina investeringar.

Ett distributionscenter som redan är i drift behöver entrélösningar som gör driften snabb, enkel och effektiv. Om produkten inte är säker och enkel att använda, kan stockningar orsakas genom operativa fel så att mer personalutbildning krävs.

Entréerna till ditt distributionscenter måste fungera smidigt tillsammans för att säkerställa ett smidigt flöde av varor.

Ett komplett utbud av slitstarka entrélösningar för hög leveranskvalitet

Oavsett om du utvecklar ett nytt distributionscenter eller driver ett befintligt har ASSA ABLOY Entrance Systems ett komplett utbud av lösningar för att påskynda processerna i hela distributionscentret. Från gångtrafikdörrar till snabbrullportar och dockningslösningar. 

Om du utvecklar en ny byggnad kan ASSA ABLOY Entrance Systems aktivt hjälpa dig att uppnå dina mål. 

Besök vår sida Arkitekt och projektering för att se hur vi arbetar i nära samarbete med utvecklare för att tillhandahålla ett komplett utbud av högkvalitativa, långlivade produkter som uppfyller regelkraven på allt från hållbarhet till säkerhet.

Om du driver ett distributionscenter erbjuder vi ett komplett utbud av lösningar och rådgivning.

Gångtrafikdörrar välkomnar personal och besökare och erbjuder bekvämlighet. Snabbrullportar håller i gång driften. Och dockningslösningar, inklusive lastbryggor och vädertätningar, säkerställer lastningens effektivitet, säkerhet och väderskyddar lastkajerna. Och våra experter står till förfogande för att hjälpa dig under hela byggnadens livscykel.

Referenser

Se hur våra spännande distributions- och logistikkunder har samarbetat med ASSA ABLOY för att hitta lösningar för sina byggnader här.

En betrodd partner för entrélösningar

ASSA ABLOY Entrance Systems är inriktat på att arbeta tillsammans med distributions- och logistikföretag för att tillhandahålla kompletta entrélösningar för distributionscenter.

Med expertkunskap och innovativa produkter som förbättrar flödet i hela byggnaden är vi unikt positionerade att ge dig råd om de lösningar som är bäst lämpade för din anläggning.

 

Service

Ett serviceavtal hos ASSA ABLOY säkerställer tillförlitlig, säker och hållbar drift av alla entréer som omfattas av avtalet. Klicka här och läs om våra tre täckningsnivåer för serviceavtal.

Ingår i alla paket

  • 1–4 schemalagda underhållsbesök per år
  • Prioriterad hotlinetjänst 24/7 med snabb respons
  • Säkerhet, efterlevnad och kvalitetskontroller
  • Dokumentationsrapporter på plats