Följ med på vår resa!

Vill du bli en av nyckelspelarna hos Sveriges ledande leverantör av automatiska entrélösningar? Har du starkt kundfokus och älskar att lösa problem? Då kan du vara vår nya kollega!

Som servicetekniker på ASSA ABLOY Entrance Systems arbetar du med service, förebyggande underhåll och reparationer mot ett av dessa två segment:

Du är företagets ansikte utåt med målet att sätta dig in i och lösa kundernas problem. Du har full kännedom om företagets produkter och med god känsla och förmåga rekommenderar du förbättringar och utvecklar kundens produkt. Du tar fullt ansvar för din arbetstid och du ”ligger steget före” genom att förstå helheten och därigenom ge den allra bästa kundupplevelsen. Ingen dag är den andra lik så därför krävs en god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera.

Du som söker bör ha minst tre års erfarenhet i rollen som tekniker eller mekaniker med grundläggande kompetens inom el. Rollen förutsätter att du talar och skriver svenska och att du även har grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav. Meriterande är körtillstånd för lift, heta arbeten-certifikat, truckkort (TLP10) samt tidigare erfarenhet som trucktekniker, hisstekniker eller teknisk servicesäljare.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du håller en hög servicenivå och tycker det är roligt med ansvar. Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv i nära och gott samarbete med andra. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att skapa goda relationer. Låter detta som du? Ansök i dag!

 

Vi finns i hela landet och söker i stort sett alltid teknikerkompetens. Skicka in din ansökan via länken nedan!

Ansök här! 


För frågor och funderingar kontakta:

Emma Wittlock, HR Business Partner
Tel: 010-47 48 903
emma.wittlock@assaabloy.com