Arkitekt- och projekteringstjänster

ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjälpa dig att uppfylla kraven i ditt projekt, från planering till design, konstruktion och leverans.

Här kan du få expertutlåtanden och kunskap om hur du kan uppnå ett smidigt personflöde, gods och fordon in till och ut ur byggnader. Du kan också få insikter direkt från arkitekter, beslutsfattare och ASSA ABLOY:s arkitektkonsulter kring frågor om hållbarhet, funktionalitet, regelefterlevnad, projekt och processer samt estetik.

Inspirationen finns överallt

Alla projekt har sina egna unika utmaningar. Vi har arbetat i många projekt och hjälpt beslutsfattare att hitta rätt lösning. Se våra referensprojekt.

Varje entré har betydelse

Alla projekt har sina egna unika utmaningar. Vi har arbetat i många projekt och hjälpt beslutsfattare att hitta rätt lösningar.

 

Vi arbetar för miljöcertifiering av byggnader

Våra entrélösningar är utformade för att hjälpa dig att uppfylla certifiering för gröna byggnader, till exempel BREEAM och LEED. Vårt konsultteam kan hjälpa till att hitta rätt lösning för dig.

Automatiskt gröna

ASSA ABLOY Entrance Systems produkter är verifierade av EPD:er eller miljödeklarationer, och vi har en av de största EPD-katalogerna i världen.

En produkt för varje problem

Se hela vårt sortiment av entrélösningar online, komplett med nedladdningsbara produktdata och teknisk information. Hitta rätt lösning för dig.