Megadoor ingår i ASSA ABLOY Entrance Systems

Du letar förmodligen efter dukvikportar från Megadoor, då är du på helt rätt plats! Megadoor har ingått i ASSA ABLOY Entrance Systems produktportfölj ett tag nu, och du kan vara säker på att du hittar de vertikala dukvikportar du letar efter, oavsett om det är för flyg-,, varv-, gruvindustrin eller för andra stora öppningar.

Den första Megadoor-lösningen utvecklades 1973 för den svenska skogsindustrin, där det behövdes en extra stor dörr med bra tätning. Förutom att erbjuda extra stora dörrar och portar, utvecklades Megadoor och kunde 1977 leverera extra stora dörrar med olika dörrpaneler. Företaget Megadoor expanderade snabbt verksamheten till gruv-, varvs- och flygindustrin.

År 2011 blev Megadoor en del av ASSA ABLOY-koncernen. Företagsnamnet är nu ASSA ABLOY Entrance Systems men du kan vara säker på att vi fortfarande levererar förstklassiga Megadoor-produkter, service och kompetens. Andra produktvarumärken som ingår i ASSA ABLOY Entrance Systems, är Besam, Crawford och Albany. Genom dessa produktvarumärken levererar vi automatiska dörrar och entréer för fotgängare från Besam, industriportar och dockningssystem från Crawford och snabbrullportar från Albany.

Nedan kan du snabbt och enkelt hitta information om våra Megadoor-produkter.