Crawford ingår i ASSA ABLOY Entrance Systems

Du letar förmodligen efter Crawfords industriportar och dockningssystem, och då är du på helt rätt plats! Produktvarumärket Crawford ingår i ASSA ABLOY Entrance Systems produktportfölj sedan en tid tillbaka. Du kan vara säker på att du hittar de industriportar du letar efter, oavsett om det är takskjutportar, vikportar, vertikala dukvikportar, snabbrullportar eller dockningsutrustning.

Crawford började som tillverkare av garageportar, men har de senaste 50 åren fokuserat på industriportar och dockningssystem.1966 levererades den första industriella takskjutporten och efter det specialiserade sig Crawford även på system för lastning och lossning samt vikportar.

År 2011 blev Crawford en del av ASSA ABLOY-koncernen. Företagsnamnet är nu ASSA ABLOY Entrance Systems men du kan känna dig trygg i att vi fortfarande levererar förstklassiga Crawford industriportar, dockningsutrustning, service och kompetens. ASSA ABLOY Entrance Systems andra produktvarumärken är bl.a är Besam, Albany och Megadoor. Genom dessa produktvarumärken levererar vi automatiska dörrar och entréer för fotgängare från Besam, snabbrullportar från Albany och dukvikportar från Megadoor.

Nedan kan du snabbt och enkelt hitta information om våra Crawford-produkter.