Besam ingår i ASSA ABLOY Entrance Systems

Du letar förmodligen efter Besams automatiska entrélösningar för fotgängare, och du är på helt rätt plats! Besam har varit en del av ASSA ABLOY Entrance Systems ett tag, och du kan vara säker på att du hittar de automatiska dörrlösningarna för fotgängare som du letar efter, oavsett om det är skjutdörrar, slagdörrar eller karuselldörrar.

Besam grundades 1962 och levererade automatiska dörrar till den svenska hälso- och sjukvårdssektorn. År 1970 utvidgades verksamheten med skjutdörrslösningar och 1985 kompletterades portföljen med karuselldörrar. Dörrautomatik behövdes även i branscher som transport och detaljhandeln, och Besam expanderade till flera marknader över hela världen.

Besam i Sverige köptes av ASSA ABLOY år 2002 och ingår nu i divisionen ASSA ABLOY Entrance Systems. Vi erbjuder fortfarande förstklassiga och kvalitativa Besam-produkter och service. Vi har fortfarande stor kunskap och erfarenhet inom detta område. Dessutom kompletteras sortimentet med entré- och portlösningar från Crawford, Albany och Megadoor. Vi erbjuder nu, förutom Besams dörrautomatik för fotgängare, även industriportar, dockningssystem, snabbrullportar och dukvikportar.

Nedan kan du snabbt och enkelt hitta information om våra Besam-produkter.