Nyheter & Media

Få reda på det senaste som händer hos oss på ASSA ABLOY Entrance Systems. Här hittar du nyheter om våra produkter och tjänster och hur de används hos våra kunder, du kan läsa inspirerande och utbildande artiklar och information om när du kan träffa oss på events och mässor. Vi vill också uppmana dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt följa oss i sociala media.


Titta på våra videor

Titta på ett urval av videor från ASSA ABLOY Entrance Systems om våra produkter, lösningar, tjänster och mycket mer.

Arkitektutbildningar för att höja kunskapsnivån om entré- och portlösningar

Lunchutbildningar för föreskrivare för att höja kunskapsnivån om val av rätt dörr samt enklare BIM-objekt. Det var i korthet vad Christoffer Sundberg på White Arkitekter föreslog i sin motivering i frågetävlingen som vi anordnade i samband med julluncherna för arkitekter i December 2016. De tävlande skulle motivera hur vi på ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjälpa arkitekter och föreskrivare i sin vardag. Läs mer nedan om hur vi kommer att realisera dessa förslag framöver.

BREEAM Outstanding-certifierad kontorsbyggnad i Stockholm

För att uppfylla miljökraven för BREEAM Outstanding, vilket är den högsta certifieringsnivån, tvingades NCC att välja byggmaterial med stor omsorg, och endast arbeta med leverantörer som kunde leva upp till de högt satta miljökraven. NCC utmanade ASSA ABLOY Entrance Systems att leverera bästa möjliga entrélösningar för att minimera energiförbrukningen i den nya byggnaden på Torsplan 2 i Stockholm.

Digitalisering och e-handelns inverkan på logistikflöden av varor och gods

Internet har förändrat hela vår livsstil; hur vi bor, arbetar men också hur vi konsumerar. En stor del av handeln sker på nätet. 58,1 miljarder kronor* förväntas svensk e-handel att omsätta årligen. E-handel är en stor utmaning för logistik- och transportföretag, men genererar också oerhörda möjligheter.

26-30 of 49

10 pages

... 6 7 8 9 10