Snart dags för Arkitektinfos julevent

/AAES/SE/News/IMG_0448.JPEG

ASSA ABLOY Entrance Systems kommer återigen vara med och arrangera årets julevent för arkitekter i Stockholm, Malmö och Göteborg. Tillsammans med sju andra företag hälsar vi 2 000 arkitekter och tekniska konsulter välkomna till denna trevliga tradition. På plats får du ta del av heta produkter, roliga tävlingar och massa nyttig information kring hur vi hjälper arkitekter i vardagen.

I år arrangeras Arkitektinfos julevent den 26 och 27 november på Scandic Haymarket i Stockholm, den 3 december på Scandic Triangeln i Malmö samt den 4 och 5 december på Scandic Crown i Göteborg. Boka upp dessa dagar i din kalender redan i dag!

Bokningen för årets julevent har ännu inte startat. Har du deltagit tidigare kommer du om cirka en månad få ett mail med en inbjudan till registreringen.

Har du inte deltagit tidigare? Skicka då ett mail till vår arkitektkontakt Micael Palm för att komma med på inbjudningslistan.

Hoppas vi ses på plats!

Varje entré har betydelse

Alla projekt har sina egna unika utmaningar. Vi har arbetat i många projekt och hjälpt beslutsfattare att hitta rätt lösningar.