Kompletta entré- och portlösningar för distribution och logistik

/AAES/SE/solutions-and-applications/distribution-and-logistics/images/AAES-solutions-applications-Distribution-Logistics-1000x435.jpg

Säkerställ ett smidigt varuflöde med automatiserade entrésystem som passar alla aspekter av er verksamhet. Välj vad ni än behöver av industriportar, dockningsportar, vädertätningar, lastbryggor, kompletta lasthus och snabbrullportar.

ASSA ABLOY Entrance Systems är en erfaren leverantör till distribution och logistikföretag. Från automatiska dörrar till industriportar, lastkajsutrustningar, och snabbrullportar kan vi erbjuda er automatiska entrésystem för alla aspekter av er verksamhet. Det här kan betyda allt för ett företag som hanterar varor.

Med det breda utbudet i vår kompletta portfölj, kan vi erbjuda den perfekta lösningen för era specifika utmaningar. Med våra innovativa, högkvalitativa produkter och vårt expertkunnande, kan vi bidra till att öka effektiviteten och leveranssäkerheten. Men vi kan också förbättra säkerheten, komforten och hållbarheten i er verksamhet och arbetsmiljö – samtidigt som era varor skyddas.

Från konstruktion till byggledning, från installation till underhåll och modernisering – vi håller igång er verksamhet. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade entrélösningar och hur vi kan tillämpa dem i din byggnad.