Kompletta entré- och portlösningar för detaljhandeln

/AAES/SE/solutions-and-applications/retail/images/AAES-solutions-applications-retail-1000x435.jpg

Från den mindre närbutiken, som håller öppet dygnet runt, till stormarknader, behövs effektiva, säkra och bekväma entréer för att möta det intensiva flödet av människor och varor.

Oavsett om det handlar om en lokal närbutik som har öppet dygnet runt och där enkel åtkomst och kundnärhet är nyckeln, eller det är en stormarknad som står inför ett intensivt flöde av människor och snabbrörliga varor, kan vi ge dig råd och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för er verksamhet och erbjuda produkter för alla butiksentréer.

Utmaningar

Vår lösning

Minska uppvärmnings- och nedkylningskostnader

Kontrollera luftflödet med noggrann tätning

Förbättra arbetsflödet i lagret

Karuselldörr med hög kapacitet, ett dockningskoncept och snabbrullportar för att minska värmeväxlingen och förbättra varuflödet.

Förbättra arbetsflödet i lagret

Modernisera befintliga anläggningar med säkerhetsutrustning och serviceavtal.

 

De flesta detaljhandlare står inför utmaningen att ha en hög omsättning samtidigt som man har låg lagerhållning. Flödet av varor och kunder som handlar i en byggnad måste vara så snabbt och smidigt som möjligt för att man ska kunna uppnå de mest kostnadseffektiva resultaten. Logistiken och hanteringen av varor i butiken utgör den största delen av lagerhållningskostnaden.

En entréleverantör för din detaljhandelsanläggning

Vi tillhandahåller kompletta entrélösningar för framsidan, baksidan och inre passager i butiksbyggnader. Vi hjälper dig att välja de bästa industriportarna och dockningssystemen, erbjuder ett brett utbud av snabbrullportar och levererar förstklassigt underhåll, service och uppgraderingar som hjälper er att minimera driftskostnaderna och stillestånd i verksamheten. Kontakta oss för att diskutera vårt sortiment av automatiserade lösningar för entrésystem och hur vi kan tillämpa dem i din butik.