/AAES/SE/portlets-campaign/Service-campaign/hostkampanj-2017-main.jpg
Säkra dina entréer inför vintern

Kampanj för Modernisering & Uppgradering Gäller t.o.m. 18 november 2017

Spara energi och öka säkerheten!

Hösten är nära och vi går mot mörkare tider. Gör dig redo för vintern och säkra dina entréer. Just nu har vi en stor höstkampanj med riktigt förmånliga priser för dig som är avtalskund. Om du inte redan har ett avtal med oss är detta ett bra tillfälle att teckna ett.

Proaktivt fjäderbyte – upp till 40% besparing

En fjäder har en livslängd upp till ett visst antal cykler. Ett oplanerat fjäderbrott betyder ofta två besök. Ett för att klämma trasig fjäder och snabbt få porten i drift. Ett andra besök för att byta fjäder och tillhörande skadade delar. Med ett planerat underhåll minimeras risken för driftstopp och kostnaderna reduceras kraftigt.

Spara energi med automatiserade entréer

Under den kalla årstiden är det viktigt att minimera energiförlusterna. Med en automatisk stängning ser du till att porten inte står öppen i onödan. Du sparar energi samtidigt som du förbättrar arbetsmiljön. Vårt serviceteam hjälper dig gärna med fler råd om hur du kan sänka energiförbrukningen i din byggnad.

Höj säkerheten vid lastkajen

När mörkret faller och sikten blir sämre ökar risken för personskador och dyra påkörningar kring porten. För att höja säkerheten kan det vara bra med varningsljus som blinkar rött när porten är i rörelse. En annan viktig produkt som ökar säkerheten är Inbackningsljus/Dock-In ljus som gör inbackningen mot kajen enkel och säker.

Ladda ner kampanjmaterialet

Vill du hellre ta del av detta som pdf och skriva ut det, så kan du ladda ner kampanjfoldern här.

Beställ före 18 november!

Säkra dina entréer inför vintern. Du kommer att se en omedelbar förbättring i effektivare flöden, sparad energi och ökad säkerhet. Du får en hållbar drift med mindre slitage och färre störningar, ökad livslängd och ett högre värde på byggnaden.

Kampanjen gäller t.o.m. 18 november 2017.

Ring och beställ på 010-47 47 120 eller kontakta oss via formuläret till höger.