Följande event om transport & logistik har redan ägt rum.

Håll gärna utkik på vår hemsida efter fler spännnade events och artiklar. AW och seminarium: Hur påverkas logistik & transportflöden av e-handel, automation och tjänstefiering? Detta kommer fd infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd att berätta mer om. Du får dessutom veta hur Schenker lyckades minska energiförbrukningen och därmed spara 100 miljoner på tio år.

Vi på ASSA ABLOY Entrance Systems välkomnar dig till ett inspirerande seminarium och After Work på torsdag 24 november i Stockholm kl 15 och framåt.

Agendapunkter

  • "Så påverkar e-handel, automation, tjänstefiering och digitalisering framtidens logistik och transportflöden"
    KEY NOTE SPEAKER: Catharina Elmsäter-Svärd, fd infrastrukturminister och styrelseordförande Drive Sweden.Catharina delar med sig av erfarenheter och berättar om hur e-handeln inverkar på logistik och transportflöden. Hon kommer även att återkoppla relevanta inslag från Logistik & Transportmässan i Göteborg där hon axlar rollen som moderator.
  • "Schenker sparade 100 miljoner i energikostnader på tio år – kan du göra detsamma?"
    Talare: Bobo Ekelundh, grundare av prisbelönta Systeminstallation som i år vann den globala utmärkelsen ”The energy saver of the year”.
  • "Ett samtal om hur man minskar energiförbrukningen och effektiviserar i samband med lastning & lossning"
    Diskussionspartners: Patrik Nordberg, Service Manager på ASSA ABLOY Entrance Systems och Bobo Ekelundh, grundare Systeminstallation, utbyter erfarenheter och berättar om de senaste möjligheterna.
  • Värd och moderator för dagen är Olof Aurell, VD för ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige AB. Han berättar om den resa som ASSA ABLOY gör och hur bolaget bidrar till ett mer hållbart och effektivt företagande, med särskilt fokus på automatiserade öppningar.

Boka in eftermiddagen och kvällen den 24 november redan nu för att säkra din plats. Välkommen att bjuda med en kollega.  Vi bjuder på dryck och enklare mingelmiddag. Först till kvarn :)

Catharina Elmsäter-Svärd

Catharina Elmsäter-Svärd, tidigare infrastrukturminister och numera bl.a ordförande för Drive Sweden, ett strategiskt innovationsprogram, finansierat av Vinnova och Energimyndigheten, vars syfte är att driva på utvecklingen av transportsystemet, baserat på automation, digitalisering och tjänstefiering.

Catharina har stor kännedom och kunskap om utmaningar och möjligheter inom infrastruktur, logistik, transporter samt kollektivtrafik. Hon är dessutom flitigt anlitad föredragshållare och moderator - en roll hon kommer att ha under Logistik & Transportmässan den 16-17 november i år. 

Patrik Nordberg

Patrik Nordberg, Service Manager för Industrial Door & Docking Solutions, ASSA ABLOY Entrance Systems. Patrik har sjutton års erfarenhet av internationella affärer och tolv års erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och service av industriella portapplikationer i Sverige och Danmark.

Bobo Ekelundh

Bobo Ekelundh är grundare av det prisbelönta företaget Systeminstallation som i år vann den globala utmärkelsen ”The energy saving solution of the year” i Energy Saver Awards. Värmereglering och belysningskoncept är delar av den strategi som sänkt Schenkers energikostnader med 100 miljoner kronor på tio år. Andra exempel på åtgärder var att införa utbildningar av personal för att säkerställa energioptimeringen i företagets alla fastigheter. Man införde också tidigt noggranna uppföljningar för energioptimering och daglig genomgång av befintliga system – allt för att förbättra energieffektiviteten över tid, skriver branschjuryn i sin motivering.

Olof Aurell

Olof Aurell, VD på ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige AB. Olof har mer än 25 års erfarenhet av svenska och internationella affärer inom industri och teknologi, och har ett förflutet bland annat från Ericsson. Olof är värd för eftermiddagen och kvällen samt agerar moderator.