After Work i Göteborg 17 maj, om framtidens transport och logistik med trendanalytiker och energioptimeringsexperter

Vi på ASSA ABLOY Entrance Sysstems bjuder in dig som är nyfiken på framtidens transport och logistiklösningar, till en inspirerande och trevlig After Work i Gothia Towers, Göteborg. Energieffektivisering, best practice från transportföretag, trender och framtidspaning står på agendan.

Se till att anmäla dig nu för att säkra en plats!

Agendapunkter

 • "Trender inom logistik- och transportbranschen"
  KEY NOTE SPEAKER: Göran Adlén, trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare. 
 • "Schenker sparade 100 miljoner i energikostnader på tio år – kan du göra detsamma?"
  Talare: Bobo Ekelundh, grundare av prisbelönta Systeminstallation som i år vann den globala utmärkelsen ”The energy saver of the year”.
 • "Ett samtal om hur man minskar energiförbrukningen och effektiviserar i samband med lastning & lossning"
  Diskussionspartners: Patrik Nordberg, Service Manager på ASSA ABLOY Entrance Systems och Bobo Ekelundh, grundare Systeminstallation, utbyter erfarenheter och berättar om de senaste möjligheterna.
 • Värd och moderator för dagen är Olof Aurell, VD för ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige AB. Han berättar om den resa som ASSA ABLOY gör och hur bolaget bidrar till ett mer hållbart och effektivt företagande, med särskilt fokus på automatiserade öppningar.
 • Dessutom passar vi så klart på att visa upp och berätta om våra nya produkter som har lanserats den senaste tiden. Missa inte detta!

Boka in onsdagen den 17 maj redan nu för att säkra din plats. Välkommen att bjuda med en kollega. Vi drar igång kl 15 (fika från 14.30), och vi bjuder på dryck och enklare mingelmiddag. Räkna med att vi har programpunkter fram till kl 19. Begränsat antal platser, först till kvarn :)

Göran Adlén

Göran Adlén, är trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare. Han föreläser om trender, ledarskap och kommunikation, men arbetar också som utbildare och konsult för företag inom strategiska framtidsfrågor.

Göran har skrivit ett flertal böcker, bland annat årets ledarskapsbok 2005 ”Framtiden är inte vad den brukade vara” och han har de senaste 15 åren gett ut en trendrapport som fått mycket medialt utrymme. En entreprenör och kreatör som älskar framtiden och enligt Göran finns det endast tre ord om man ska lyckas: Våga, älska, spring!

Patrik Nordberg

Patrik Nordberg, Service Manager för Industrial Door & Docking Solutions, ASSA ABLOY Entrance Systems. Patrik har sjutton års erfarenhet av internationella affärer och tolv års erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och service av industriella portapplikationer i Sverige och Danmark.

Bobo Ekelundh

Bobo Ekelundh är grundare av det prisbelönta företaget Systeminstallation som i år vann den globala utmärkelsen ”The energy saving solution of the year” i Energy Saver Awards. Värmereglering och belysningskoncept är delar av den strategi som sänkt Schenkers energikostnader med 100 miljoner kronor på tio år. Andra exempel på åtgärder var att införa utbildningar av personal för att säkerställa energioptimeringen i företagets alla fastigheter. Man införde också tidigt noggranna uppföljningar för energioptimering och daglig genomgång av befintliga system – allt för att förbättra energieffektiviteten över tid, skriver branschjuryn i sin motivering.

Olof Aurell

Olof Aurell, VD på ASSA ABLOY Entrance Systems Sverige AB. Olof har mer än 25 års erfarenhet av svenska och internationella affärer inom industri och teknologi, och har ett förflutet bland annat från Ericsson. Olof är värd för eftermiddagen och kvällen samt agerar moderator.