Öppnar dörrar till affärer och livet

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Har du frågor om våra produkter och lösningar, eller önskar du komma i kontakt med oss lokalt där du befinner dig? Tveka inte att höra av dig!

Skicka e-mail | Till kontaktsidan

Har du starkt kundfokus och älskar att lösa problem? Vill du bli en nyckelspelare hos ASSA ABLOY Entrance Systems? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer och ansök

En perfekt matchning för varje byggnad

ASSA ABLOY Entrance Systems omfattande produktportfölj med automatiska dörrar, industriportar, snabbrullportar, hangarportar och dockningsutrustning erbjuder ett komplett utbud av automatiska entréer för bekväm och säker åtkomst till framsidan, baksidan och insidan av en byggnad.

Underhåll och modernisering

Våra underhållsprogram och moderniserngstjänster täcker in alla typer av entréer, oavsett varumärke.

Vi kan hjälpa dig att uppfylla dina unika projektkrav genom applikationsråd, BIM-ritningar, projekteringsstöd eller genom att ge inspiration till ditt projekt. Besök vår arkitektsektion för mer information