Öppnar dörrar till affärer och livet

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Har du frågor om våra produkter och lösningar, eller önskar du komma i kontakt med en säljare? Tveka inte att höra av dig!

Generella förfrågningar eller försäljning

+46 (0)10 47 47 000

Skicka e-mail | Till kontaktsidan

Beställ service, reparationer eller underhåll samt ta del av olika paketlösningar för underhåll och uppgraderingar!

Service, reparationer och underhåll

+46 (0)10 47 48 000

Skicka e-mail | Till kontaktsidan

Crawford FD2150P

Upplev Crawford FD2150P vår nya starka, stabila och robusta vikport med aluminiumram.

Certifiering för gröna fastigheter

Våra produkter och lösningar hjälper dig att följa certifieringssystem, såsom LEED och BREEAM, för att uppfylla kraven för gröna byggnader. ASSA ABLOY är medlem i WorldGBC, USGBC och CaGBC.

Upptäck de nya, uppdaterade och kraftigare hydrauliska lastbryggorna med svängbar läpp Crawford DL6111S & Crawford DL6111SA som har en lastkapacitet på upp till 15 ton.

Referenser

ASSA ABLOY Entrance Systems erbjuder branchlösningar som sträcker sig från detaljhandeln till skeppsvarv. Läs mer »

En perfekt matchning för varje byggnad

ASSA ABLOY Entrance Systems omfattande produktportfölj med automatiska dörrar, industriportar, snabbrullportar, hangarportar och dockningsutrustning erbjuder ett komplett utbud av automatiska entréer för bekväm och säker åtkomst till framsidan, baksidan och insidan av en byggnad.

Underhåll & Modernisering

Våra underhållsprogram och moderniserngstjänster täcker in alla typer av entréer, oavsett varumärke.

Vi kan hjälpa dig att uppfylla dina unika projektkrav genom applikationsråd, BIM-ritningar, projekteringsstöd eller genom att ge inspiration till ditt projekt. Besök vår arkitektsektion för mer information