Välkommen till ASSA ABLOY Entrance Systems

/AAES/SE/about-us/images/AAES-aboutus-1000x435.jpg

En ingång för alla dina behov

Väl fungerande entréer är en förutsättning för bra affärer. Men det krävs också väl fungerande relationer. ASSA ABLOY Entrance Systems kombination av varumärken, lösningar, kunskap och service innebär att vi är den enda partner som behövs när det gäller all typ av dörrautomatik.

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest heltäckande leverantör av automatiska entrélösningar. Vi tar ett helhetsgrepp på flödet av människor och varor och skapar lösningar med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livslängd.

Idag har vi samlat en stark portfölj av globala varumärken under ett och samma tak. Albany, Besam, Crawford och Megadoor är varumärken som är marknadsledande inom sina respektive områden, och har varit det i årtionden. Var och en har en stark historia av beprövade lösningar och exceptionell service och kunnande inom entrélösningar för industrin, fotgängare och extraordinära lösningar.

Våra lösningar bildar ett helhetserbjudande för framsidan, baksidan och insidan av byggnaden. Vårt kombinerade tillvägagångssätt innebär att vi förstår hela vidden av de utmaningar du står inför, och gör att vi kan erbjuda den bästa lösningen för dina behov.

ASSA ABLOY Entrance Systems är en division inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.